Lada 4x4 a fost transformată într-un pick-up spartanic cu anvelope imense

19 Martie 2020, 17:23
Denis Godorozea
Compania VIS-Avto, parte a constructorului auto din Rusia AvtoVAZ, a pregătit un proiect special pe baza offroader-ului Lada 4x4. Maşina a fost transformată într-un pick-up cu anvelope imense, mult mai capabil pe teren accidentat. Nu se cunosc, însă, perspectivele de piaţă a acestui model, deşi la solicitarea clienţilor cei de la VIS-Avto ar putea realiza o serie limitată de astfel de pick-up-uri.
De altfel, în gama celor de la VIS se regăseşte un pick-up pe baza Lada 4x4, denumit VIS-23461, însă standard acesta are un aspect mult mai pământesc. Pentru noua creatură cei din cadrul uzinei s-au văzut nevoiţi să modifice şi câteva elemente de caroserie, precum aripile, pentru a face loc anvelopelor imense de offroad. Concomitent au fost modificate punţile şi suspensia, obţinând o gardă la sol mai generoasă şi fortificând componentele maşinii pentru aventuri în offroad fără prea mari griji.
Pe interior şi la nivel de motorizări maşina nu se distinge, însă, de varianta de serie. Offroader-ul este propulsat de benzinarul clasic de 1.7 litri, ce dezvoltă 83 CP şi se cuplează la cutia manuală cu 5 rapoarte ce transmite cuplul pe ambele punţi. Interiorul este similar versiunii actualizate Lada 4x4, cu instrumentar de bord nou, sistem de climatizare revizuit şi platforma Glonass, obligatorie în Rusia.
0
2,707
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!