Lego lansează macheta renumitului Dodge Charger R/T din The Fast and Furious

31 Martie 2020, 15:36
Denis Godorozea
Lego lansează un nou set pentru asamblarea renumitului Dodge Charger R/T folosit de Dominic Toretto în seria de filme Furios şi Iute. Noul set din seria Lego Technic include peste 1,000 piese, însă şi preţul acestuia este pe măsură.
Macheta renumitului muscle car a fost realizată în cooperare cu cei de la Universal Studios, distribuitorul oficial al seriei The Fast and Furious. Maşinuţa este la scara 1:13 şi aproape identică cu maşina originală din film, ba mai mult, pe lângă roţi o serie de elemente de sub capotă sunt mobile. Totodată, sunt prevăzute piese pentru a ridica maşina pe puntea spate, precum în faimoasa scenă din ultimul film.
Setul constă dintr-un total de 1,077 piese, iar preţul acestuia este de 105 euro. În unele ţări setul este disponibil pentru comandă preliminară, iar lansarea pe piaţă a fost planificată pentru data de 27 aprilie, aproape de premiera celui de-al 9-lea film din seria The Fast and Furious. De curând, însă, producătorii au anunţat amânarea premierei pentru primăvara anului 2021 din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19.
0
3,148
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!