Matt Reeves a prezentat noul Batmobile: Cavalerul Negru va avea un muscle car în noul film

5 Martie 2020, 14:56
Denis Godorozea
Continuă filmările noului film despre aventurile eroului DC Comics Batman. Noua peliculă este regizată de Matt Reeves, care pe parcursul ultimilor săptămâni şi-a bucurat fanii cu imagini exclusive de pe panoul de filmare. Mai devreme regizorul a prezentat publicului noului costum al eroului din Gotham, iar acum a dezvăluit primele imagini cu renumitul Batmobile într-o nouă interpretare.
Batmobile, sau maşina Cavalerului Negru este unul dintre principalele puncte de atracţie pentru fani în fiecare peliculă nouă despre aventurile personajului. În cele peste 10 filme realizate până acum maşina a simţit mai multe modificări de design şi ca concepţie, în cele din urmă filme, din seria The Dark Knight şi Batman v Superman producătorii optând pentru offroader-e spartanice de luptă, inspirate din maşinăria de război. În noul film, însă, Batman va avea o maşină la fel de practică, dar niţel mai elegantă, cu siluetă de muscle car clasic, precum cele americane din cea de-a doua jumătate a secolului trecut.
La o primă vedere maşina pare a avea un design ispirat de la Plimouth Barracuda, însă producătorii nu au dezvăluit ce automobil este la baza prototipului din noul film. Având un aspect de muscle car, însă, propulsorul maşinii este situat la posterior, nespecific muscle-car-urilor clasice. Totodată nu este clar ce fel de motor utilizează Batmobile, acesta fiind şi un subiect de dispute dintre fanii filmului şi pasionaţii auto — fie avem aici un V8, fie avem un V10. Se pare, însă, că maşina este echipată cu benzinarul V10 Triton a celor de la Ford, echipat cu cel puţin două turbocompresoare. Motorul respectiv, aspirat natural, livrează între 305 şi 362 CP, în funcţie de versiunea aleasă.
Noua peliculă Batman va fi lansată în cinematografele lumii în vara anului viitor. Protagonistul istoriei este Bruce Wayne/Batman, interpretat de celebrul actor Robert Pattinson. Printre alţii la producţia filmului participă staruri de la Hollywood precum Colin Farrell, Paul Dano, John Turturro, Jeffrey Wright şi Andy Serkis.
0
1,145
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!