Mercedes-Benz prezintă varianta actualizată Vito Marco Polo facelift, monovolumul dedicat călătoriilor

13 Martie 2020, 11:14
Denis Godorozea
După ce a actualizat monovolumele V-Class şi toate versiunile utilitare Vito, Mercedes-Benz prezintă versiunea facelift pentru monovolumul Vito destinat călătoriilor şi aventurilor cu familia, denumit Marco Polo. Această maşină oferă un minim de confort necesar pentru călătorii pe distanţe lungi şi este mult mai accesibilă decât V-Class Marco Polo, care poate răsfăţa cu adevăratul lux la bord. Ei bine, cu actualizările pregătite de germani cei de la bordul Vito Marco Polo se vor simţi la fel de bine în aventuri cu toată familia.
Confortul şi siguranţa la bord a fost îmbunătăţită simţitor graţie suspensiei pneumatice noi, disponibilă în premieră pentru Vito Marco Polo Activity. Afară de o ţinută de drum mai bună, maşina de călătorii va ajunge acum mai rapid la destinaţie, datorită noului turbodiesel de 2.0 litri, cu 239 CP la activ, care poate propulsa maşina până la 100 km/h în 7.7 secunde, având şi o viteză maximă de 210 km/h. Aceasta rămâne, însă, a fi la fel de eficientă, precum motorizările precedente — Mercedes-Benz anunţă un consum mediu de combustibil în regim mixt de doar 6.0 — 6.6 litri.
În gamă mai sunt incluse şi motorizările incipiente, însă, de 1.7 litri şi 101 CP la activ, sau de 2.0 litri şi 188 CP la activ. Motorul incipient se cuplează la cutia manuală cu 6 trepte, în timp ce variantele mai puternice sunt echipate exclusiv cu noua cutie automată cu 9 rapoarte în schimbul celei cu 7 trepte. Opţional pentru variantele de top poate fi bifat sistemul de tracţiune integrală.
Printre alte noutăţi se enumeră sistemul de cruise-control adaptiv Distronic cu sistem de frânare automatizată de urgenţă inclus standard. Modificările aplicate interiorului sunt similare seriei de modele Vito, prezentate ieri, cu ecran al sistemului multimedia de 7 inch şi mai multe posibilităţi de conectare.
Ca şi anterior Vito Marco Polo Activity poate fi comandat cu 5 sau 7 locuri la bord, însă în continuare poate avea doar două locuri de dormit, pentru două sau trei persoane la interior şi pentru cel mult doi copii sau un adult în cortul retractabil de pe plafon.
0
1,300
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!