Nissan a prezentat noua emblemă a companiei! Ce schimbări pregăteşte constructorul pentru viitor?

20 Martie 2020, 13:30
Denis Godorozea
Modificarea siglelor pe unele bidimensionale devine un nou mainstream în industria auto? După ce Volkswagen şi BMW au prezentat noile embleme, cei de la Nissan au prezentat logo-ul actualizat, pentru prima dată pe parcursul ultimilor decenii. Modificările aplicate de compania niponă sunt, însă, mai vizibile decât cele pregătite de constructorii germani.
Noua emblemă a niponilor este bidimensională şi renunţă la o parte din elementele vechiului logo, însă pe centru este în continuare amplasată denumirea companiei. Nu se cunoaşte cu ce model va debuta noua siglă, or niponii ar putea ochi planul bavarezilor, care au lansat o nouă siglă special pentru mediul online, pe când automobilele de serie vor menţine vechea emblemă.
Concomitent cu logo-ul companiei Nissan a prezentat sigla familiei de modele de performanţă Z. Nici în acest caz nu se cunoaşte, însă, care model primul va beneficia de noua siglă, însă cu siguranţă putem spune că lansarea unei noi sigle sugerează dezvoltarea ulterioară a gamei respective de modele. În viitorul apropiat în gamă va fi lansat cel puţin un sportcar nou — succesorul actualului Nissan 370Z.
0
2,847
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!