Noul coupe BMW Seria 4 şi-a etalat grila imensă în timpul testelor

19 Martie 2020, 10:11
Denis Godorozea
Fanii mărcii BMW au de câţiva ani un subiect fierbinte de discuţii — odată cu lansarea versiunii facelift a navei amiral BMW Seria 7 şi a noului SUV de top BMW X7, noul limbaj stilistic al mărcii a împărţit fanii în două tabere: cei care acceptă şi cei care nu pot admite noile grile frontale imense. Se pare, însă, că voci de laudă la adresa bavarezilor sunt mai multe şi mai auzite, iar designerii au dezvoltat ideea şi drept rezultat ne pomenim cu noua generaţie a coupe-ului Seria 4, cu calandru care ocupă o suprafaţă şi mai mare a părţii frontale.
De altfel, forma noilor grile a fost văzută şi anterior, când în web au fost publicate imagini spion neoficiale cu prototipurile de serie a noului coupe, dar şi de noile concepte, prezentate de bavarezi pe parcursul ultimilor luni. O nouă serie de imagini, însă, dezvăluie aspectul grilelor imense pe maşina de serie, deşi designul exterior este încă protejat de pelicule protectoare.

O enigmă rămâne a fi aspectul final al părţii frontale, or o asemenea suprafaţă a grilelor pe partea frontală cam ar exclude posibilitatea montării plăcuţei de înmatriculare, care este obligatorie în cea mai mare parte a ţărilor pe partea frontală. Deci, problema ar putea fi soluţionată printr-un spaţiu dedicat plăcuţelor undeva pe partea laterală a barei de protecţie, or altfel plăcuţa va înrăutăţi aspectul general al maşinii, exact precum în cazul prototipului de teste din imagini.
Premiera noii generaţii BMW Seria 4 Coupe este planificată pe parcursul acestui an, urmând ca lansarea comercială să aibă loc mai aproape de finalul anului. Ce ziceţi voi, dragi prieteni, de noul limbaj stilistic al mărcii? Scrieţi părerea în comentarii!
0
1,201
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!