Oficial: cross-break-ul electric pe baza Porsche Taycan va fi lansat în acest an

20 Martie 2020, 18:02
Denis Godorozea
Conceptul spectactaculos Porsche Mission E Cross Turismo va evolua, oficial, într-un cross-break electric de serie, iar premiera maşinii este programată pentru acest an. Conducerea Porsche a confirmat acest lucru şi a relatat despre termenii apariţiei versiunii electrice a crossover-ului Macan.
Noile informaţii despre viitoarele premiere electrice pregătite de Porsche au fost distribuite de Automobilwoche cu referire la Michael Steiner, membru în board-ul Porsche. Potrivit detaliilor furnizate, un cross-break electric urmează să apară până la finalul acestui an, pe când lansarea versiunii electrice Macan va avea loc nu mai târziu de anul 2022.
Noul cross-break va fi o versiune nouă derivată din electromobilul de serie Taycan, denumită Taycan Cross Turismo. Precum şi conceptul, noul model va oferi o doză de practicism dar va adopta o siluetă stilată de shooting-brake, unde mai pui că sportcar-ul electric va fi mai capabil în offroad graţie gărzii la sol mărite şi prezenţei unor setări speciale pentru condus pe teren accidentat. Substratul electric va fi în întregime preluat de la actualul Taycan, probabil, cu mici actualizări.
0
1,177
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!