Porsche anunţă premiera motorizării de top pentru noua generaţie 911! Primul teaser

2 Martie 2020, 12:02
Denis Godorozea
Porsche a distribuit prima imagine şi informaţii despre premiera versiunii de top a sportcar-ului de generaţie nouă 911. Debutul viitorului 911 Turbo S a fost planificat pentru Salonul Auto de la Geneva, însă după ce evenimentul a fost anulat, germanii au anunţat debutul maşinii în spaţiul web. Tot mâine va fi prezentată şi versiunea 911 Turbo.

Potrivit informaţiilor preliminare, noile Porsche 911 Turbo şi 911 Turbo S vor miza pe un benzinar de 3.8 litri, turboaspirat, cu 6 cilindri. În cazul versiunii Turbo motorul va livra un total de 570 CP, în timp ce varianta de top Turbo S va oferi la activ 620 CP. Prima imagine de teasing dezvăluie că ambele modele se vor distinge de cele prezentate până acum cu un eleron generos pe posterior şi un pachet aerodinamic exterior modificat.
Prezentarea noilor variante de top va avea loc mâine, 3 martie 2020, la ora 11:10 în spaţiul online. Evenimentul va fi organizat de fostul pilot de Formula 1 şi ambasadorul mărcii Porsche Mark Webber. Noile Porsche 911 Turbo şi 911 Turbo S erau planificate pentru Salonul Auto de la Geneva, însă pe ultima sută de metri evenimentul a fost anulat din cauza interdicţiei emise de autorităţile Elveţiei, care vizează desfăşurarea evenimentelor la care participă peste 1,000 persoane. Interdicţia a fost emisă din cauza epidemiei de coronavirus din regiune.
0
1,013
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!