Postare emoţionantă Mercedes-Benz Moldova, cu referire la ambulanţe şi medici: „mulţumim, dragi medici!”

17 Martie 2020, 10:09
Ilie Toma
„Nu alegem când survin situaţiile de urgenţă pentru omenire. Dar în asemenea momente e nevoie de intervenţii prompte, sigure, pentru a salva vieţi. Pentru că-n aceste clipe, vrem să ne putem baza pe cei ce muncesc în lupta din aceste urgenţe. Iar ei, la rândul lor, au nevoie de tehnică durabilă în dotare, care să-i poată ajuta să-şi facă munca eroică.”. Aşa îşi încep astăzi postarea pe Facebook cei de la Mercedes-Benz Moldova, postare care este însoţită şi de o serie de imagini cu ambulanţe Mercedes-Benz în diferite ipostaze.
În contextul pandemiei de coronavirus, care a cuprins nenumărate ţări din întreaga lume, cei de la Mercedes-Benz îşi continuă mesajul cu un ton şi mai emoţionant: Ambulanţele Mercedes-Benz se află în dotarea atât a medicilor din Moldova, cât şi a celor din Spania, Germania, Elveţia şi sute de alte ţări din toată lumea. Au fost create să reziste, să fie un instrument de nădejde pentru medicii din întreaga lume. Iar Mercedes-Benz are onoarea de a spune cu plecăciune în faţa tututor medicilor care luptă în aceste clipe pentru vieţi salvate: „MULŢUMIM, DRAGI MEDICI!”
Vă amintim că acum un an serviciile de ambulanţă din Moldova au fost dotate cu ambulanţe noi de model Mercedes-Benz Sprinter, care se află astăzi în serviciul majorităţii unităţilor sanitare din ţară.
0
7,718
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!