Premieră: Volkswagen suplineşte gama modelelor electrice cu SUV-ul ID.4

3 Martie 2020, 17:17
Denis Godorozea
Volkswagen dezvăluie cel de-al doilea model în noua gamă de electromobile — SUV-ul ID.4 se prezintă cu imagini noi în versiunea de serie. Şi de această dată SUV-ul este acoperit cu peliculă protectoare, însă noile imagini oferă mai multe detalii despre aspectul exterior al variantei de serie. Informaţiile tehnice lipsesc, ca şi anterior.
Volkswagen ID.4 are un aspect exterior inspirat de la hatchback-ul compact ID.3. Şi dacă electromobilul prezentat anterior este un soi de Golf în lumea electromobilelor, atunci noul ID.4 se va lansa în segmentul crossover-elor compacte, ca şi dimensiuni fiind apropiat de Volkswagen Tiguan. Nu se cunoaşte cum arată interiorul crossover-ului electric, dar putem intui că acesta este realizat într-un stil minimalist, similar hatch-ului electric ID.3.

Nici acum germanii nu au dezvăluit prea multe detalii despre substratul tehnic. De altfel, în comunicatul de presă oficial Volkswagen s-a limitat doar la informaţia că noul ID.4 va fi disponibil cu mai multe motorizări şi nivele de autonomie, versiunea de top fiind capabilă să parcurgă până la 500 de kilometri cu un singur plin al bateriilor.
Deocamdată Volkswagen nu a anunţat data premierei noului SUV electric — iniţial premiera se anticipa pentru Salonul Auto de la Geneva, care a fost ulterior anulat. Se pare, însă, că în Elveţia germanii planificau să aducă SUV-ul camuflat, exact aşa cum îl vedem pe aceste imagini, iar premiera mondială va avea loc mai târziu în acest an în cadrul unui eveniment dedicat.
0
1,137
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!