Premiera filmului Furios şi Iute 9 a fost amânată pentru aproape un an din cauza coronavirusului

13 Martie 2020, 14:37
Denis Godorozea
Universal Pictures, distribuitorul oficial al seriei The Fast & The Furious a anunţat amânarea celei de-a noua pelicule din serie pentru aproximativ un an. Astfel, planificată iniţial pentru data de 22 mai 2020, pelicula va marca premiera la data de 2 aprilie 2021. Amânarea a fost anunţată pe fundalul pandemiei globale de coronavirus de tip Covid-2019.
De menţionat, că noua dată anunţată pentru premiera filmului a fost aleasă nu din frica răspândirii virusului în lume pe întreg parcursul anului 2020 — cel mai probabil alegerea a fost făcută în favoarea primăverii 2021 din interese financiare, or perioada aprilie-mai este cea mai atractivă pentru vizitatorii cinematografelor, în special pentru fanii filmelor de acţiune. De altfel, aceasta este şi o tradiţie pentru producătorii The Fast & The Furious, de a programa premiere în cinematografe pentru această perioadă a anului.

Aşadar, fanii seriei de filme vor avea să aştepte încă 12 luni până la premieră. Din acelaşi motiv a fost amânată şi premiera celui de-al 25-lea film din seria James Bond, care va fi lansat în cinematografe în toamna acestui an.
1
8,761
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!