Produs în 2009, acest Mercedes-Benz se vinde azi cu 529,000 euro

31 Martie 2020, 19:16
Denis Godorozea
Divizia BRABUS Classics a pus în vânzare un supercar cu totul special, visul fanilor Mercedes-Benz dar şi a celor pasionaţi de supercar-uri exclusive — acest SLR McLaren a fost reabilitat de specialiştii iscusiţi din cadrul atelierului german şi este în căutarea unui nou proprietar. Însă şi preţul este pe măsură.
Mercedes-Benz SLR McLaren a debutat în premieră în 2003. După cum sugerează şi denumirea, supercar-ul a fost dezvoltat în cooperare cu constructorul britanic McLaren Automotive, în cadrul căruia Daimler deţinea în acei ani 40% din acţiuni.Timp de 6 ani maşina a fost produsă la uzina McLaren din Marea Britanie, timp în care s-a ales cu diverse versiuni speciale.
SLR McLaren este propulsat de benzinarul M 155 V8 de 5.5 litri, echipat cu un compresor mecanic, ce poate oferi la activ 626 CP şi 780 Nm cuplu maxim, distribuit spre puntea spate prin intermediul cutiei automate cu 5 rapoarte. În ipostaza respectivă supercar-ul de lux poate accelera până la 100 km/h în 3.8 secunde şi are o viteză maximă limitată la 334 km/h.
Maşina din imagini a fost produsă la finalul carierei SLR McLaren, în 2009. Odometrul indică acum doar 624 km parcurşi, iar cei de la BRABUS Classics au avut grijă ca aspectul exterior şi habitaclul maşinii să fie într-o stare impecabilă. Bineînţeles, precum şi substratul tehnic. Pentru această bijuterie exclusivă viitorul proprietar va trebui să scoată din buzunar, însă nu mai puţin de 529,000 euro cu toate taxele incluse.
0
1,631
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!