Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

REPORTAJ VIDEO: Skoda Karoq 2.0 TDI 4x4 la 70,000 km. Test de consum şi cum se simte ea la 70,000 km parcurşi?

9 Martie 2020 - 13:19
Ilie Toma
Când am pornit cu Skoda Karoq 2.0 TDI 4x4 într-o călătorie-test de eficienţă, am acceptat o provocare interesantă: într-o epocă a trendurilor de electrificare, cât de eficient poate fi un SUV cu o motorizare diesel modernă în viaţa reală?
Mai mul ca atât, n-am vrut să luăm un SUV nou-nouţ din showroom, ci am ales să mergem chiar cu SUV-ul nostru redacţional, care are deja 70,000 km parcurşi. Unii dintre voi ar putea achiziţiona deja la mâna a doua maşini cu asemenea parcurs. Sau dacă aţi cumpăra una nouă, veţi putea şti cum se va comporta ea şi ceva mai încolo, când mai adună kilometri pe bord.

Aşadar, fără multe introduceri, vă invităm să vedeţi mai jos filmul acestei provocări şi să aflaţi care a fost media finală de consum a acestui experiment în viaţa reală! Însă în reportajul video n-am vorbit doar despre consum şi alimentări. Am exploatat, totuşi, 70,000 km acest SUV Skoda, aşa că s-au adunat şi nişte impresii interesante de împărtăşit cu voi, iar călătoria asta lungă, de peste 2,200 km, a fost ocazia perfectă de a împărtăşi experienţa asta consistentă cu voi, dragii noştri!

Aşadar, relaxaţi-vă în faţa telefoanelor, ecranelor de la birou sau de acasă şi vizionaţi cu plăcere acest reportaj cu Skoda Karoq!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter