Salonul Auto de la New York — noua victimă a coronavirusului! Expoziţia americană a fost amânată

12 Martie 2020, 10:44
Denis Godorozea
Epidemia de coronavirus Covid-2019 face ravagii în întreaga lume. Tot mai multe evenimente de talie internaţională sunt amânate sau chiar anulate, iar industria mondială suferă pierderi enorme. Din nefericire, din acest motiv au de suferit şi expoziţiile auto mondiale — după expoziţiile de la Beijing şi Geneva, care au fost anulate, organizatorii Salonului Auto de la New York au anunţat amânarea evenimentului.
Aşadar, expoziţia auto nord-americană nu a fost anulată, însă. Planificat iniţial pentru mijlocul lunii aprilie a acestui an, Salonul Auto de la New York a fost amânat pentru sfârşitul verii — 28 august 2020. Chiar şi aşa, în cazul în care până atunci epidemia nu va fi neutralizată, evenimentul riscă să fie anulat complet în acest an.

De menţionat, că după anulările evenimentelor de la Beijing şi Geneva, tot mai puţini constructori auto anunţă planuri şi premiere pentru saloanele auto internaţionale. Astfel, dacă pentru Geneva mai mulţi constructori au anunţat premiere importante, care ulterior au avut loc doar în mediul online, pentru Salonul Auto de la New York, care conform planurilor iniţiale ar fi avut loc peste o lună, prezenţa şi-a anunţat doar Honda, cu premiera monovolumului actualizat Odyssey. Deci, coronavirusul ar putea pune punctul în apusul istoriei expoziţiilor auto internaţionale, care pe parcursul ultimilor ani a înregistrat un interes tot mai mic din partea constructorilor auto şi publicului?
0
1,071
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!