Skoda Kamiq s-a lansat oficial în ţara noastră! Ce versiuni sunt disponibile şi care este preţul SUV-ului?

25 Martie 2020, 16:36
Denis Godorozea
Skoda Moldova anunţă lansarea celui mai compact crossover din gama constructorului din Mlada Boleslav în ţara noastră. Iniţial Skoda Kamiq va fi disponibilă cu două motorizări şi trei nivele de echipare, printre care unul de top, cu aspiraţii sportive.
Iniţial Skoda Kamiq în ţara noastră poate fi achiziţionată în nivelele de echipare Ambition, Style şi Monte Carlo, cea din urmă având incluse multiple accente sportive originale şi opţionale savuroase la bord, precum scaunele sport cu un suport lateral mai profilat şi elemente de decor distinctive. Preţul de pornire pentru motorizarea incipientă 1.6 MPI şi nivelul de echipare Ambition în ţara noastră este de 15,200 euro, pe când varianta Monte Carlo cu acelaşi motor va costa 18,300 euro. Opţional motorul poate fi cuplat la cutia robotizată DSG cu 6 rapoarte, ce va impune un adaos de 1,000 euro la preţul iniţial.
Lista motorizărilor este completată de benzinarul turbo 1.5 TSI, cuplat exclusiv la cutia robotizată DSG cu 7 rapoarte, ce în nivelul de echipare Ambition indică un preţ de pornire de 18,400 euro. Indiferent de motorizare, însă, Skoda Kamiq poate avea doar tracţiune pe puntea faţă. Ulterior gama versiunilor va fi suplinită cu o mare varietate de nivele de echipare şi motorizări noi, printre care interpretarea de offroad Scout şi unităţi de propulsie pe motorină.
0
1,906
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!