Surse: premiera noii generaţii Toyota Land Cruiser a fost amânată pentru cel puţin un an

23 Martie 2020, 13:07
Denis Godorozea
Premiera noii generaţii Toyota Land Cruiser ar fi fost amânată pentru cel puţin un an — debutul este programat pentru vara anului 2021, deşi conform planurilor iniţiale trebuia să aibă loc în vara anului curent. Informaţiile au fost distribuite de publicaţia BestCarWeb cu referire la surse din interiorul companiei nipone. Potrivit sursei, printre motivele amânării se enumeră pandemia de coronavirus şi criza economică mondială, provocată de infecţie şi perturbarea activităţii industriei mondiale.
Actualul offroader nipon, Land Cruiser 200, a ajuns pe linia de producţie acum 13 ani. În toţi aceşti ani Land Cruiser a trecut prin mai multe actualizări tehnice şi estetice, iar până la finalul anului curent trebuia substituit cu noua generaţie, Land Cruiser 300. Se pare, însă, că efectele pandemiei globale de coronavirus au impus niponii să-şi modifice planurile.
*Aşa ar putea arăta noua generaţie Toyota Land Cruiser

La ora actuală nu se cunosc prea multe informaţii despre substratul tehnic şi aspectul viitorului model. Mai devreme în web au fost publicate imagini scanate care prezintă cum ar putea arăta noul Land Cruiser, iar presa occidentală a informat că cu schimbul de generaţii offroader-ul nipon va renunţa la propulsoarele V8 în favoarea unor unităţi mai eficiente, cu 6 cilindri. Se aşteaptă şi o versiune electrificată, construită pe baza unităţii pe benzină de 3.5 litri.
0
1,710
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!