Tesla extinde reţeaua de staţii Supercharger cu câteva unităţi noi în Bulgaria şi Serbia

19 Martie 2020, 11:29
Denis Godorozea
Tesla extinde reţeaua de staţii de încărcare Supercharger din Europa — americanii dezvoltă infrastructura pentru electromobile în părţile centrală şi estică a Bătrânului Continent şi s-au apropiat acum de hotarele României, inaugurând câteva staţii de încărcare în Bulgaria şi Serbia.
Noile puncte au fost deschise în apropiere de principalele trasee de interes internaţional şi în oraşele Plovdiv şi Belgrad. În următoarele luni americanii vor diversifica reţeaua de staţii specializate pentru propriile electromobile în ţările respective, iar ulterior vor ajunge şi în România. În acest sens, însă, nu au fost publicate informaţii concrete încă.
Ei bine, site-ul oficial Tesla sugerează că într-un viitor apropiat cel puţin câte o staţie Supercharger va apărea în apropiere de Bucureşti, dar şi în oraşele Craiova şi Brăila. Chiar şi aşa, pe site nu este indicat un termen de realizare pentru planurile de dezvoltare a reţelei în Europa de Est. Republica Moldova nu este specificată în planurile Tesla de electrificare pentru perioada următoare, iar asta în contextul în care Tesla nici nu este prezentată oficial în ţara noastră. De menţionat, că de curând Tesla s-a lansat oficial în România, însă doar cu vânzări în mediul online şi fără vreun showroom specializat.
0
1,263
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!