Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Toyota lansează un pachet de tuning de uzină pentru sedanul Camry S-Edition

24 Martie 2020 - 14:27
Denis Godorozea
Toyota lansează un pachet de tuning de uzină pentru sedanul Camry cu versiunea specială S-Edition. Opţiunea vine să modifice aspectul exterior al sedanului, cu accente sportive pe interior, însă nu include modificări pentru substratul tehnic. Varianta S-Edition va fi disponibilă doar pentru versiunile propulsate cu benzinarul aspirat natural de 2.5 litri.
Versiunea S-Edition are la bază nivelul mediu de echipare Elegance Safety. Afară de opţiunile incluse standard pentru interpretarea respectivă, S-Edition aduce elemente de decor precum un splitter frontal integrat în bara de protecţie faţă şi un difuzor integrat în bara posterioară, cu dungi decorative de culoare roşie. Capacele oglinzilor retrovizoare sunt de culoare neagră, iar pe capacul portbagajului s-a situat un eleron compact. Aspectul exterior este completat de jantele originale de 18 ţoli. Clienţii pot alege dintre două nuanţe de caroserie — neagră şi albă, cu elemente contrastante.
Habitaclul este ornamentat cu tapiserie din piele neagră cu accente şi cusături de culoare roşie, care se regăsesc şi pe planşa de bord şi pe cotiera din faţă. Noua interpretare S-Edition este disponibilă, însă, doar cu benzinarul de 2.5 litri, aspirat natural, ce oferă la activ 181 CP şi se cuplează la cutia automată, ce transmite cuplul exclusiv pe puntea faţă. Modificări tehnice nu au fost aplicate.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter