Un nou pachet de tuning pentru SUV-ul electric Mercedes-Benz EQC semnat de Hofele

10 Martie 2020, 15:24
Denis Godorozea
Automobilele electrice nu se fac prea des văzute în atelierele de tuning cu renume. Cel mai des tunerii aleg să ofere modificări estetice pe exterior şi în habitaclul maşinii, nu şi modificări de ordin tehnic, or orice modificare de soft sau tehnică poate avea un impact negativ asupra autonomiei sau modului de funcţionare a maşinii electrice. Ei bine, după o perioadă îndelungată de cercetări, cei de la BRABUS au lansat un pachet de modificări pentru Mercedes-Benz EQC, chiar cu un surplus de putere. Acum o încercare similară au întreprins cei de la Hofele, iar protagonistul este din nou SUV-ul electric german.
Deşi nu este la fel de cunoscut ca BRABUS, atelierul german Hofele este la fel specializat pe modificarea maşinilor constructorului din Stuttgart. Proiectul pe baza noului EQC avea debutul planificat pentru Salonul Auto de la Geneva, anulat în acest an din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, tunerii au publicat imagini şi informaţii despre modificările aplicate EQC-ului în mediul online.
Acesta este şi primul proiect cu substrat 100% electric al celor de la Hofele şi, comparativ cu BRABUS, tunerii de aici au aplicat mai multe modificări estetice pentru EQC, cu bare de protecţie faţă şi spate noi, realizate în stilul modelelor Mercedes-Benz modificate de Hofele anterior. Odată cu SUV-ul electric modificat tunerii lansează şi propria gamă de jante noi din aliaj, care pot fi comandate şi pentru electromobilul din Stuttgart.
Habitaclul maşinii electrice a fost complet retapisat, cu piele fină şi Alcantara, iar clienţii vor putea combina nuanţele interioare după bunul plac. Însă aici şi se limitează informaţiile publicate de cei de la Hofele pentru noul Mercedes-Benz EQC. Tunerii nu au comunicat despre modificările tehnice, însă cel mai probabil substratul electric va rămâne neschimbat. Nu se cunoaşte nici preţul modificărilor descrise.
0
1,369
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!