(VIDEO) Cum se simte pasagerul unui Rolls-Royce într-un regim de rulare la limite pe Nurburgring?

23 Martie 2020, 14:16
Denis Godorozea
Vlogger-ul Misha Charoudin a realizat un experiment mai ciudat — tânărul şi-a propus să testeze confortul oferit de un Rolls-Royce Ghost în condiţii de rulare la limită pe renumitul traseu Nurburgring. Ei bine, Rolls-Royce nu este doar o limuzină capabilă să ofere confortul suprem la bord, ci şi un bolid cu sute de cai putere, capabil să ofere senzaţii tari din condus celui din spatele volanului. Dar ce se va întâmpla cu pasagerul maşinii în aceste condiţii?
În cadrul experimentului Charoudin a luat loc pe scaunul dreapta posterior, acel loc pe care-l aleg deobicei proprietarii acestor maşini, unde se bucură de un confort maxim datorită sumedeniei de reglaje, regimuri de masaj şi suspensiei capabile să înghită orice denivelare. Dar deobicei confortul suprem se află la polul opus faţă de performanţe şi sportivitate.
La volanul limuzinei a fost un alt vlogger auto, Fabian. Maşina a fost rulată la maxim pe renumitul Nurburgring, pe anumite porţiuni de drumviteza atingând 180 km/h. Rolls-Royce Ghost este echipat cu benzinarul twin-turbo V12 de 6.6 litri, care dezvoltă standard 570 CP şi 820 Nm. Versiunea Black Badge stoarce din aceeaşi unitate 612 CP şi 840 Nm, însă. Indiferent de motorizare, propulsorul este cuplat exclusiv la cutia automată ZF cu 8 rapoarte.
0
6,222
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!