(VIDEO) Dacia a publicat primul teaser cu viitorul model electric

2 Martie 2020, 20:24
Denis Godorozea
Dacia a publicat primul teaser video cu primul model 100% electric din gamă. Materialul publicat de constructorul din Mioveni promite o revoluţie, iar premiera noului model ar putea avea loc chiar mâine! Ce surprinză pregăteşte Dacia pentru piaţa europeană?
Primul teaser video nu este prea informativ şi vine să tachineze publicul european înainte de premiera noului model electric. Ei bine, acesta va fi doar un concept care va demonstra aspectul exterior şi o parte din substratul tehnic al electromobilului de serie. Totuşi, în mediul online au fost publicate câteva imagini care oferă mult mai multe detalii despre viitorul concept.

Aşadar, din imaginile publicate în web putem vedea o parte din elementele exterioare a noului model. Se pare că zvonurile apărute anterior, precum că electromobilul Dacia va fi, de fapt, un Renault K-ZE, sunt foarte apropiate de adevăr, or elementele exterioare pe care le putem vedea în primele imagini şi forma părţii frontale sunt identice cu cele ale compactei electrice comercializate în Asia cu sigla Renault. Chiar şi aşa, pentru piaţa europeană modelul va suferi câteva modificări stilistice, dar şi la nivel de substrat tehnic, unde standardele de siguranţă sunt mult mai severe.
Premiera conceptului Dacia Urban City a fost planificată pentru Salonul Auto de la Geneva pe 3 martie 2020. Acum că evenimentul auto internaţional a fost amânat, primele informaţii şi imagini cu electromobilul Dacia vor fi publicate online, probabil tot mâine, conform planurilor. Deci, rămâneţi aproape pentru a descoperi în detaliu primul electromobil al constructorului din Mioveni.
0
2,735
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!