(VIDEO) Sunetul libertăţii motorizate care ne lipseşte acum: noul Jaguar F-TYPE aleargă într-un filmuleţ sonor

30 Martie 2020, 15:49
Denis Godorozea
Pandemia şi carantina provocată de aceasta a perturbat nu doar sistemul medical şi industria globală, dar şi ne-a determinat pe noi, oamenii de rând, să ne adaptăm cu noua realitate şi să renunţăm la o bună parte din plăcerile zilnice, aparent naturale în viaţa de zi cu zi de până acum, dar care lipsa cărora se face resimţită de câteva săptămâni. Ah, cât de mult ne lipseşte acum o escapadă motorizată pe serpentine sau măcar prin jungla urbană...
Dar, aşa cum autorităţile şi bunul simţ ne recomandă insistent să respectăm cu stricteţe regimul de autoizolare pe perioada pandemiei, aceste aventuri sunt contraindicate acum. Ne rămâne doar să ne adaptăm şi să aşteptăm: aşa cum mulţi dintre noi s-au adaptat cu noile restricţii şi şi-au organizat modul de activitate lucrând de acasă, de ce să nu savurăm "din ceea ce avem", în limita posibilităţilor, şi să ne amintim de sunetele suculente ale propulsoarelor termice? În ajutor ne vin cei de la Jaguar, care au publicat acum un filmuleţ video nostalgic, în care apare noul Jaguar F-TYPE, debutat acum câteva luni în premieră mondială. Clipuleţul acesta, pe lângă imaginile savuroase, ne mângâie urechile cu sunetul suculent generat de propulsorul de sub capota şi sistemul adaptiv de evacuare al sportivei britanice.
Deci, #StămAcasă şi savurăm din ceea ce avem, iar ulterior, când se termină toată groaza asta, ne dăm întâlnire pe traseu!
0
1,628
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!