(VIDEO) Zeci de TIR-uri cu şoferi din ţara noastră sunt blocate de vineri la hotarul Italiei

17 Martie 2020, 09:51
Denis Godorozea
Zeci de şoferi de TIR-uri, conaţionalii noştri, rămân blocaţi de vineri, 13 martie, la hotarul Italiei. Şoferii nu pot părăsi ţara din cauza stării de urgenţă anunţate de autorităţile italiene, după ce frontierele statului au fost închise. Astfel, concetăţenii noştri rămân a fi blocaţi de mai bine de patru zile şi solicită implicarea autorităţilor pentru a putea reveni acasă.
*Imagine simbol

Un şofer a publicat un video în acest sens, în care sunt surprinse zeci de TIR-uri din ţara noastră, care nu pot părăsi Italia. Autorul materialului video postat pe reţelele de socializare susţine, că la frontieră au fost blocate şi TIR-uri din alte ţări, care însă au putut părăsi Italia datorită implicării autorităţilor din ţările lor de origine.

Şoferii declară că sunt la limita răbdării, fără mijloace băneşti, mâncare şi surse pentru supravieţuire. În context, şoferii solicită ajutorul autorităţilor moldave pentru a putea reveni acasă. Potrivit autorului materialului, până acum conducerea ţării noastre nu a încercat să deblocheze situaţia.
0
1,638
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!