Ziua uşilor deschise la Land Rover Moldova: noua generaţie a faimosului Defender vine în ţara noastră

9 Martie 2020, 10:46
Denis Godorozea
Noua generaţie a faimosului Land Rover Defender vine în ţara noastră! Cu această ocazie cei de la Land Rover Moldova anunţă un eveniment special pe finalul acestei săptămâni — ziua uşilor deschise în showroom-ul oficial, unde toţi doritorii vor putea descoperi legenda britanică în noua ipostază.
Doritorii de a face cunoştinţă cu noua generaţie Defender sunt invitaţi în showroom-ul Land Rover de pe strada Calea Ieşilor 14/1 din capitală. Organizatorii evenimentului anunţă un program special pentru îngreaga familie şi experienţe savuroase în lansarea oficială a offroader-ului în ţara noastră. Evenimentul va avea loc între zilele de 11 şi 13 martie, între orele 9:00 şi 18:00.
Land Rover Defender a debutat în premieră mondială în toamna anului trecut. Offroader-ul este oferit la etapa iniţială cu motorizări din gama Ingenium, cu turbodiesel de 2.0 litri şi versiuni de tip mild-hybrid, bazate pe motorul pe benzină de 3.0 litri, cu 6 cilindri, ce oferă la activ 400 CP şi 550 Nm. Precum şi anterior, britanicii oferă o mare varietate de versiuni, cu ampatament standard şi ampatament mărit, cu 3 sau 5 uşi. Neschimbate rămân posibilităţile faimosului Defender pe teren accidentat, or britanicii anunţă că din acest punct de vedere modelul legendar a avansat mult, iar şoferul beneficiază constant de recomandări şi asistenţă din partea sistemelor active de la bord.
0
1,333
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!