ABT Sportsline oferă un surplus de agresivitate bolidului Audi SQ7 cu un pachet aerodinamic exterior nou

17 Aprilie 2020, 17:26
Denis Godorozea
ABT Sportsline a completat lista modificărilor pregătite pentru Audi SQ7. Dacă anterior tunerii germani ofereau doar modificări tehnice, acum doritorii îşi vor putea personaliza SUV-ul de performanţă şi să-i ofere un aspect exterior şi mai agresiv datorită noului pachet aerodinamic original. Nu a fost omisă nici ambianţa interioară.
Amintim că mai devreme atelierul german de tuning a lansat un upgrade tehnic pentru unitatea de propulsie turbodiesel de sub capotă. Astfel, dacă standard Audi SQ7 cu V8 de 4.0 litri poate dezvolta un maxim de 435 CP şi 900 Nm, atunci unitatea de control ABT Engine Control (AEC) aduce un surplus de 75 CP şi 70 Nm, puterea maximă fiind acum de 510 CP şi 970 Nm.
Dar nici acum tunerii nu au dezvăluit cât de mult au fost îmbunătăţite caracteristicile dinamice — versiunea de serie Audi SQ7 poate accelera până la 100 km/h în 4.8 secunde. Cu pachetul de modificări oferit de ABT acest exerciţiu va fi executat, cu siguranţă, mai rapid.
Noi sunt elementele de decor exterioare, printre care barele de protecţie modificate, cu un difuzor mai generos integrat în bara de protecţie spate şi arcuri evazate. Posteriorul este ornamentat de două terminaţii duble de dimensiuni mai mari, iar bara de protecţie frontală s-a ales cu un splitter mai agresiv. Ca şi anterior, clienţii vor putea alege dintre câteva seturi de jante originale ABT Sportsline.
Habitaclul a fost ornamentat cu inserţii noi din fibră de carbon, care se pot regăsi până şi pe suporturile scaunelor faţă, dar şi în locuri mai tradiţionale, precum planşa de bord, consola centrală şi tunelul dintre şofer şi pasagerul faţă. Apartenenţa fiecărui exemplar modificat la seria exclusivă ABT Sportsline va fi accentuat de butonul de pornire a motorului cu sigla atelierului de tuning aplicată.
0
1,579
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!