Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Aşa arată noul SUV electric BMW: Primele imagini oficiale cu versiunea de serie BMW iX3

28 Aprilie 2020 - 15:59
Denis Godorozea
În spaţiul web s-au "scurs" primele imagini oficiale cu varianta de serie BMW iX3, cu puţin timp până la premieră. Crossover-ul electric de serie poate fi văzut în toate detaliile, iar noi putem constata că acesta este aproape identic cu prototipul iX3 prezentat acum doi ani.
Se pare că singura diferenţă dintre prototipul prezentat anterior şi crossover-ul de serie este făcută de calandrul frontal modificat uşor. Substratul tehnic 100% electric va fi trădat de elementele decorative de culoare albastră, barele de protecţie uşor retuşate şi calandrul decorativ în schimbul grilelor distinctive BMW, care şi-a păstrat chenarul aproape nemodificat, comparativ cu X3 şi prototipul de acum doi ani.
Anterior BMW a oferit o serie de detalii tehnice despre noul electromobil — acesta va fi echipat cu un motor electric, capabil să dezvolte 286 CP şi 400 Nm, fiind alimentat de la o baterie de 74 kWh. Se anticipează o autonomie de circa 400 kilometri pentru versiunile de mijloc, însă datele oficiale în acest sens abia urmează să fie făcute publice în momentul premierei oficiale. Debutul este programat pentru acest an, însă bavarezii nu au anunţat o dată exactă. "Scurgerea" de imagini sugerează, însă, că premiera ar putea avea loc chiar în următoarele zile.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter