Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

BMW Seria 5 facelift e tot mai aproape de debut! Ce modificări au pregătit bavarezii?

2 Aprilie 2020 - 15:16
Denis Godorozea
Actuala generaţie BMW Seria 5 G30 a fost lansată în premieră mondială în 2016, iar astfel modelul iconic bavarez se apropie de facelift-ul amplu de mijloc de carieră. Prototipurile de teste lipsite aproape în totalitate de camuflaj au fost surprinse pe drumurile publice, iar noi putem descoperi o parte din elementele exterioare restilizate. Premiera ar putea avea loc până la finalul acestui an, cel puţin în mediul online.
După cum putem vedea în primele imagini, Seria 5 facelift va beneficia de faruri cu o formă uşor modificată şi design nou pentru luminile de zi LED. Totodată, indicatoarele de viraj frontale au migrat de pe secţia dedicată din partea de sus în elementele LED de zi actualizate. Contrar aşteptărilor, însă, grilele frontale şi-au păstrat, aparent, dimensiunile, deşi limbajul stilistic prefaţat de conceptul Seriei 4 Coupe sugera modificări majore în acest sens. La posterior sedanurile vor primi blocuri optice cu semnături LED restilizate, dar se pare că forma blocurilor optice nu a suferit modificări. Uşor restilizate vor fi şi barele de protecţie.
Nu se cunosc modificările aplicate habitaclului, însă cel mai probabil aici vor fi prezente un nou instrumentar de bord digital, preluat de la modelele actuale din gamă, dar şi un ecran mai generos ca şi dimensiuni pentru sistemul multimedia. Mai multe modificări vor avea loc la nivel de substrat tehnic şi motorizări: lansarea noilor asistenţi inteligenţi pentru şoferi şi câteva motorizări electrificate noi sunt doar o parte din actualizările savuroase pregătite de BMW. Una dintre acestea va fi preluată de la nava amiral cu indicele 745e, motorizarea respectivă combină benzinarul turbo de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, cu un motor electric, puterea totală fiind de 394 CP şi 600 Nm.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter