Cea de-a 70-a ediţie a Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach a fost anulată

27 Aprilie 2020, 10:32
Denis Godorozea
Unul dintre cele mai renumite şi speciale evenimente auto, Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach, desfăşurat în California, SUA, a fost anulat în acest an din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19. Astfel, cea de-a 70-a ediţie, planificată pentru 16 august a acestui an, se va desfăşura în vara anului viitor.
Ediţia din acest an a Concursului de Eleganţă de la Pebble Beach ar fi fost una aniversară, or expoziţiile de acest fel au început în SUA acum 70 de ani. Acesta este unul dintre cele mai prestigioase şi speciale evenimente auto din întreaga lume, ce adună anual nu mai puţin de 15 mii vizitatori. Expoziţia a fost anulată complet în acest an, cea de-a 70-a ediţie urmând să aibă loc în 15 august 2021. Organizatorii evenimentului au anunţat că tichetele cumpărate pentru expoziţia din acest an vor fi valabile anul viitor.
Tot mai multe evenimente auto au fost anulate în întreaga lume şi în special în SUA, cel mai afectat stat de criza pandemică provocată de coronavirus Covid-19. La ora actuală în SUA au fost confirmate 987,322 cazuri de infectare, infecţia provocând 55,415 decese. La nivel mondial numărul infectărilor atinge acum 2,995,372 cazuri, numărul deceselor fiind de 206,972.
0
1,077
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!