Cel mai dedicat poliţist din Rusia deţine 22 apartamente în valoare totală de zeci de milioane

28 Aprilie 2020, 14:57
Denis Godorozea
Igor Kachkin este, probabil, unul dintre cei mai dedicaţi angajaţi ai poliţiei rutiere din Rusia, or a muncit atât de sârguincios, încât a reuşit să-şi facă o avere în valoare totală de circa 50 milioane ruble ruseşti, având în posesie 22 apartamente! Averea, însă, a devenit subiectul unei investigaţii realizate de procuratură, iar Kachkin a rămas fără postul său de muncă.
*Imagine simbol

Locotenent-colonel, Kachkin a fost şeful adjunct al poliţiei rutiere din oraşul Voronej. Istoria cu averea sa de zeci de milioane a ieşit la iveală în Rusia cu câteva luni mai devreme, iar întrebat despre investigaţia pornită de procuratură, Kachkin a declarat, că deţine doar o cameră într-un cămin şi un apartament achiziţionat cu ajutorul unui credit ipotecar. Cele 22 apartamente, însă, după cum susţine Kachkin, aparţin părinţilor săi, oameni de afaceri mai înstăriţi. Singurul lucru care-l leagă pe Kachkin de aceste apartamente este perfectarea actelor de achiziţie, la care acesta a participat în locul părinţilor.

Totuşi, nu este clar până la urmă cum au ajuns acele 22 apartamente în valoare totală de circa 50 milioane ruble ruseşti (circa 677,000 dolari americani conform cursului actual), or tatăl poliţistului a declarat pentru presă că sursele sale de venit se limitează la pensia de 15,000 ruble pe lună şi venitul celor două întreprinderi pe care le deţine — staţie de revizie tehnică şi spălătorie auto. Afacerile, însă, nu generează acum un venit prea mare.

În consecinţă, Igor Kachkin a părăsit postul de şef adjunct al poliţiei rutiere din oraşul Voronej, însă nu şi Ministerul Afacerilor Interne — potrivit ultimilor informaţii apărute în presa rusească, acesta deţine o nouă funcţie de conducere în cadrul altui departament de poliţie.
0
2,706
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!