Coronavirus nu te scapă de amendă: un şofer a fost sancţionat dur de poliţie pentru viteză excesivă

3 Aprilie 2020, 10:36
Denis Godorozea
Cu toţii am văzut numeroasele meme-uri pe seama pandemiei care au împânzit mediul online, în special în ultimile luni. Glumele sunt haioase şi nu prea, însă unii încearcă să le aplice chiar şi în viaţa reală, iar astăzi vă relatăm despre un caz care atestă că acestea nu prea sunt funcţionale, în special în discuţie cu poliţia! :)
*Imagine simbol

Un şofer de 35 ani a fost surprins cu 160 km/h pe un drum, unde limita maximă admisă este de 90 km/h. La scurt timp şoferul buclucaş a fost oprit de un poliţist, iar întrebat de ce a admis o încălcare atât de grosolană, şoferul a sugerat că se grăbeşte la un spital din apropiere pentru a face testul pentru coronavirus Covid-19. Aceasta nu a fost, însă, o scuză pentru inspectorul de patrulare, care i-a suspendat permisul şoferului şi i-a mai aplicat şi o amendă.
*Imagine simbol

Cazul a avut loc la începutul acestei săptămâni în Australia. Poliţia informează că şoferul şi-a continuat apoi drumul spre spital, însă, cel mai probabil, cu o altă maşină, pe scaunul pasagerului, ci nu la volanul propriului Lamborghini.
0
2,147
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!