Designul noului coupe BMW Seria 2 a fost deconspirat înainte de premieră

27 Aprilie 2020, 09:06
Denis Godorozea
Primele imagini cu noua generaţie BMW Seria 2 Coupe au fost publicate în mediul online. Pe reţelele de socializare au fost distribuite două imagini cu prototipul complet decamuflat, astfel încât putem vedea părţile frontală şi posterioară cu toate detaliile noi. Se pare că coupe-ul Seria 2 nu se vrea să fie confundat în trafic cu alte modele din gama constructorului bavarez.
Rezoluţia imaginilor nu ne permite să numim cu exactitate versiunea surprinsă în imagini, însă sigla mai voluminoasă de la posterior sugerează că acesta ar fi un coupe tratat de divizia BMW M, cel puţin un BMW M235i, de exemplu, sau chiar un M2 CS, însă premiera celei din urmă versiuni se va lăsa aşteptată încă cel puţin câţiva ani, deci punem pariu că este vorba despre un M235i, totuşi.
Noul coupe se distinge mult de tot ceea ce a prezentat BMW până acum, chiar şi de viitorul Seria 4 Coupe şi M4, deconspirat într-un mod similar mai devreme. Coupe-ul Seria 2 are un aspect exterior absolut original, cu blocuri optice unice în gamă, iar apartenenţa maşinii gamei BMW este trădată, la o primă vedere, doar de grilele specifice, care şi-au păstrat aici dimensiunile compacte.

Ce ziceţi de designul noului BMW Seria 2? Este o gură de stil proaspăt sau bavarezii au dat-o în bară cu designul coupe-ului compact?
0
1,631
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!