Exteriorul noului Nissan X-Trail a fost deconspirat în mediul online! Când va fi lansat SUV-ul?

1 Aprilie 2020, 11:04
Denis Godorozea
Agenţia pentru proprietate intelectuală din Brazilia a publicat în web imagini cu versiunea de serie a noii generaţii Nissan X-Trail — SUV-ul apare în schiţele oficiale care dezvăluie cu lux de amănunte designul exterior al modelului. Contrar aşteptărilor, X-Trail nu a preluat în întregime limbajul stilistic de la proaspătul Juke, având tangenţe în design inclusiv cu generaţia actuală.
Nu se cunoaşte cum au fost afectate planurile celor de la Nissan în privinţa celei de-a patra generaţie X-Trail. Debutul SUV-ului a fost planificat pentru acest an, însă în contextul pandemiei niponii şi-ar putea revizui premierele. Cel puţin, putem aştepta un debut în mediul online.
Potrivit informaţiilor distribuite în mediul online anterior, noua generaţie X-Trail va avea la bază aceeaşi platformă modulară CMF dezvoltată în cadrul Alianţei Renault-Nissan, iar o revoluţie se aşteaptă la capitolul "motorizări". X-Trail va fi în continuare disponibil cu propulsoare termice clasice, pe benzină şi motorină, însă pe anumite pieţe vor fi disponibile versiuni hibride clasice şi plug-in hybrid.
În acest an cea de-a treia generaţie va marca 7 ani de la prima lansare comercială în toamna anului 2013, deci niponii nu prea întârzie cu lansarea noii generaţii, or cam toţi constructorii îşi actualizează gamele într-un termen similar. Vânzările lui X-Trail, însă, sunt în continuă scădere, iar noua generaţie tocmai ar veni să salveze lucrurile.
0
1,558
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!