Ghinion pentru un proprietar de BMW M5: şi-a distrus automobilul imediat ce a părăsit showroom-ul!

7 Aprilie 2020, 16:59
Denis Godorozea
Zi neagră pentru un şofer, proaspăt şi fericit proprietar de un BMW M5 nou-nouţ, abia achiziţionat şi ieşit din showroom — la doar 7 mile distanţă (11 kilometri) acesta a fost implicat într-un accident groaznic, în urma căruia bolidul bavarez a fost distrus complet. Mai mult ca atât, se pare că cel din spatele volanului noului M5 nici nu se face vinovat de accident!
Cazul a avut loc în oraşul Baltimore, statul Maryland, SUA. Un şofer abia şi-a preluat bolidul de la showroom şi şi-ar urmat calea, savurând din performanţele puse la dispoziţie de benzinarul V8 de 4.4 litri. La un moment dat, însă, un crossover de model Buick Encore executa o manevră de întoarcere de pe sensul opus al drumului, dar nu a ţinut cont de regulamentul circulaţiei rutiere sau simplu nu a văzut BMW-ul venit în cale şi nu i-a acordat prioritate.
M5-ul a început să frâneze cu câţiva metri înainte, dar viteza a fost prea mare şi impactul — inevitabil. Sedanul s-a ciocnit cu crossover-ul, după care a fost proiectat într-un stâlp. După cum putem vedea în imagini, modelul de performanţă a fost grav avariat, toată partea frontală fiind distrusă, fiind defectată şi partea laterală. Crossover-ul la fel a avut de suferit mult.
Din fericire, accidentul nu a provocat victime omeneşti, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele şi cine se face vinovat. Păcat de sedanul de performanţă nou-nouţ, care abia a părăsit showroom-ul şi a reuşit să parcurgă doar 11 kilometri. Cel mai probabil, maşina nu va fi reparată (cel puţin în SUA), însă proprietarul avea şi o asigurare, după cum sugerează presa americană, astfel, prejudiciul de peste 100 mii dolari va fi restituit de compania de asigurări.
0
3,496
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!