H-UAZ: aşa arată un hibrid dintre Hummer-ul american şi UAZ-ul sovietic

15 Aprilie 2020, 12:07
Denis Godorozea
Desginerii auto din Rusia continuă să atace mediul online cu proiecte inedite şi ciudate, care însă niciodată nu vor avea o interpretare de serie sau măcar fizică. Astăzi vă invităm să vedeţi cum arată un hibrid dintre un Hummer american şi un UAZ rusesc, creat de designerul Aleksandr Isaev, care anterior ne-a uimit cu încrucişarea renumiţilor Gelandewagen şi Lada Niva.
La baza acestei creaturi a stat Hummer-ul american şi UAZ-2206, renumitul monovolum utilitar de offroad, dezvoltat în Uniunea Sovietică încă în anii 1960, dar care se produce şi în prezent. Astfel, silueta maşinii reprezintă o combinaţie dintre un monovolum şi un offroader brutal american. Creaţia poartă denumirea H-UAZ şi are un aspect cât se poate de spartanic, oferind şi mai multe transformări de caroserie — în formă de pick-up cu benă sau monovolum.
Maşina are o formă pătrăţoasă cu aripi faţă şi spate evazate pentru a face loc suficient roţilor imense de offroad, care de rând cu garda la sol generoasă inspiră capacităţi aproape infinite pe teren accidentat. Partea frontală este lipsită aproape în totalitate de o capotă, iar elementele pătrăţoase amintesc despre formele clasice ale lui Hummer H2. Totodată, în ciuda aspectului spartanic, proiectul abundă cu tehnologii mai proaspete, precum elementele LED integrate în grila frontală şi blocurile optice spate. Portierele faţă, poziţionate deasupra punţii frontale ne duc cu gândul la acel UAZ-2206 clasic sovietic.
0
2,151
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!