Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Imagini şi informaţii oficiale despre BMW Seria 4: coupe-ul parcurge etapa finală de teste înainte de debut

30 Aprilie 2020 - 12:24
Denis Godorozea
BMW a publicat o serie de imagini oficiale cu noul coupe Seria 4 camuflat. Deşi designul exterior al maşinii a fost deconspirat mai devreme aproape în totalitate, comunicatul publicat de bavarezi atrage prin porţia de informaţii oficiale distribuite de companie cu câteva săptămâni până la debutul noii generaţii.
Potrivit bavarezilor, noul coupe a început etapa finală de teste înainte de premiera oficială. Comunicatul a dezvăluit că noua generaţie Seria 4 va fi mai scundă cu 57 mm decât modelul proaspătul sedan Seria 3, având şi un centru de greutate coborât cu 21 mm. Noi am simţit pe pielea proprie caracteristicile dinamice, stabilitatea şi precizia cu care noul Seria 3 abordează virajele la viteze mari în cadrul testului drive realizat în Germania înainte criza pandemică, iar noile informaţii publicate despre coupe-ul Seria 4 sugerează că acesta va fi chiar mai savuros! Mai mult de atât, inginerii au reuşit să obţină un coeficient aerodinamic îmbunătăţit cu 0.015 pentru coupe.
În vârful gamei Seriei 4, până la apariţia versiunii de performanţă M4, se va situa motorizarea M440i xDrive. În ipostaza respectivă coupe-ul va avea sub capotă benzinarul turbo de 3.0 litri, preluat de la sedanul M340i şi acompaniat de un generator-starter de 48V în cadrul sistemului de propulsie micro-hibrid. Generatorul va oferi un surplus de 11 CP, ceea ce înseamnă că puterea maximă a acestei versiuni va fi de aproape 400 CP.
Precum şi anterior, vor exista şi motorizări mai rezervate pentru Seria 4, însă informaţiile despre acestea vor fi dezvăluite nu mai devreme de premiera oficială, care va avea loc pe parcursul următoarei luni. Noua generaţie Seria 4 va mai avea alte două interpretări, pe lângă coupe-ul clasic — o variantă cu patru uşi şi versiunea Cabrio, de această dată cu plafon textil.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter