Imagini spion: SUV-ul Aurus Komendant surprins în timpul testelor de iarnă aproape de cercul polar arctic

3 Aprilie 2020, 12:02
Denis Godorozea
În mediul online au apărut imagini noi cu SUV-ul rusesc de lux Aurus Komendant — de această dată prototipul a fost surprins în timpul testelor în ţările scandinave, în apropiere de cercul polar arctic. Aurus Komendant s-a aventurat pe gheaţa unui lac din regiunile nordice a scandinaviei. Potrivit presei din Rusia, acum SUV-ul parcurge etapele finale de teste, iar ulterior va demara procedura de certificare pe teritoriul Federaţiei Ruse, iar ulterior va urma debutul şi lansarea comercială.
Premiera publică a noului Aurus Komendant a fost planificată anterior pentru Salonul Auto de la Moscova în luna august a acestui an, însă precum şi în cazul celorlalte evenimente auto, expoziţia rusească ar putea fi amânată sau chiar anulată complet în acest an. Deci, am putea anticipa un debut online pentru Komendant. Lansarea comercială va avea loc, însă, nu mai devreme de 2022.
Aurus mizează mult pe noul Komendant — în contextul cererii sporite pentru SUV-uri, noul model va asigura şi cele mai bune vânzări pentru proaspăta companie rusească. Din punct de vedere tehnic Komendant va fi aproape identic cu sedanul Senat, ceea ce înseamnă că pe lângă platforma modulară comună, SUV-ul va moşteni şi sistemul de propulsie al sedanului. Amintim că Aurus Senat utilizează un sistem hibrid de propulsie pe baza unui benzinar V8 de 4.4 litri. Sistemul livrează 598 CP şi 880 Nm, fiind cuplat la o cutie automată cu 9 rapoarte.
Precum şi Senat, Aurus Komendant va avea un preţ exorbitant chiar şi în Rusia. Presa anticipează că SUV-ul rusesc va fi de circa două ori mai scump decât Mercedes-Benz GLS, având un preţ similar cu Bentley Bentayga sau chiar Rolls-Royce Cullinan. Dar va putea oare Komendant să ofere un nivel de calitate şi lux similar celor două modele britanice?
0
1,412
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!