În Rusia s-a deschis un showroom cu automobile clasice sovietice aproape noi

22 Aprilie 2020, 14:48
Denis Godorozea
Un showroom de excepţie a fost deschis în Rusia — dedicat automobilelor clasice şi în special celor sovietice, showroom-ul vinde cele mai faimoase automobile din secolul trecut într-o stare tehnică perfectă, apropiată de starea originală.
În noul showroom pot fi văzute renumitele modele GAZ-21, GAZ-24, VAZ şi Moskvitch iar cel mai curios e faptul, că acesta nu este un muzeu, iar vizitatorii pot cumpăra orice model amplasat acolo. Colecţia a fost adunată de un entuziast din Rusia, care pe parcursul mai multor ani a identificat şi cumpărat modelele sovietice din întreaga ţară, criteriile de bază fiind autenticitatea, parcursul minim şi starea tehnică bună. De altfel, colecţia include acum modele cu vârsta cuprinsă între 30 şi 60 de ani, dezvoltate şi produse în diferiţi ani în URSS.
În imaginile ştirii pot fi văzute şi alte modele clasice produse în afara Uniunii Sovietice — acestea tot pot fi cumpărate de doritori, iar precm şi modelele sovietice acestea sunt într-o stare tehnică bună, iar vânzătorul garantează că toate elementele de caroserie, interioare şi tehnic maşinile sunt 100% originale, deci bijuterii mai rar întâlnite în ziua de astăzi.
0
1,980
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!