Jeremy Clarkson a dezvăluit detalii despre filmările noului sezon The Grand Tour

21 Aprilie 2020, 13:57
Denis Godorozea
Cel de-al patrulea sezon The Grand Tour a demarat pe platforma Amazon Prime în luna decembrie a anului trecut şi de atunci americanii nu şi-au mai bucurat spectatorii cu un nou episod. Filmările episodului cu numărul 2 au avut loc în Madagascar, iar acum are loc etapa de post-production, însă aceasta a fost oprită din cauza cazurilor confirmate de infecţie cu coronavirus Covid-19 în cadrul echipei. Tot din cauza Pandemiei au fost amânate şi filmările noului episod.
Într-un LIVE pe Youtube Jeremy Clarkson a relatat că filmările celui de-al treilea episod al noului sezon urmau să înceapă în viitorul apropiat în Rusia, însă din cauza crizei pandemice autorităţile statului au închis hotarele şi au limitat accesul în ţară a persoanelor străine. Deocamdată nu se cunoaşte când vor fi reluate filmările, or pandemia abia ia amploare în Rusia. Totuşi, s-ar putea ca cel de-al doilea episod The Grand Tour să fie lansat în viitorul apropiat pe Amazon — potrivit informaţiilor distribuite mai devreme, acesta este gata în proporţie de 94%, potrivit informaţiilor comunicate de Clarkson.

Prezentatorii The Grand Tour se află în carantină la ei acasă — pe perioada pandemiei Jeremy Clarkson s-a apucat de grădinărit, în timp ce Richard Hammond şi-a propus să realizeze teste drive chiar în curtea propriei case, un test haios cu două Ford Mustang fiind postate cu câteva săptămâni în urmă.
0
2,372
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!