Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

La fabrica Rolls-Royce se produce cea mai exclusivă... miere de albine!

28 Aprilie 2020 - 12:27
Denis Godorozea
În timp ce producţia auto rămâne a fi sistată în mai multe ţări ale lumii, inclusiv şi Marea Britanie, unde cele mai mari întreprinderi auto şi-au oprit temporar activitatea, la Rolls-Royce munca continuă, produsul finit fiind paote la fel de exclusiv, precum şi renumitele maşini britanice. În proces sunt implicaţi circa 250,000 angajaţi dedicaţi muncii, cu efort şi zumzăit.
După cum v-aţi dat bine seama, este vorba despre un sfert de milion de albinuţe "angajate" la Rolls-Royce în Goodwood, Marea Britanie. Nu ştim dacă vieţuitoarele harnice au un contract de muncă oficial cu constructorul britanic, însă acestea sunt pe cale să stabilească un nou record în acest an în producţia mierii exclusive cu sigla constructorului britanic.
Ei bine, subiectul nu ţine de afaceri, ci de aportul celor de la Rolls-Royce în menţinerea populaţiei de albine, care indică un declin puternic de la an la an în Marea Britanie şi la nivel global, ca urmare a impactului negativ al omenirii asupra mediului înconjurător. Britanicii susţin, însă, că familia de 250,000 albine este în siguranţă pe teritoriul de 20 hectare al celor de la Rolls-Royce, unde au acces la circa jumătate de milion de plante, copaci şi flori. Mai mult de atât, albinele se mai aventurează în explorarea teritoriul imens de circa 4,900 hectare din Goodwood, West Sussex.
Producţia apicolă, generată de familia de un sfert de milion de albine, şi-a început activitatea în 2017, iar acum generează 6 tipuri de miere exclusivă, numită în cinstea automobilelor mărcii Rolls-Royce. Vizitatorii pot savura din mierea Phantom, Wraith, Ghost, Dawn, Cullinan şi Spirit of Ecstasy.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter