Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Lamborghini a început producţia măştilor la propria uzină. Echipamentele vor fi oferite gratuit spitalelor

2 Aprilie 2020 - 11:06
Denis Godorozea
Lamborghini se alătură luptei împotriva coronavirusului de tip noi Covid-19 — constructorul italian de supercar-uri a început producţia măştilor şi vizierelor din plexiglas, care vor fi ulterior donate angajaţilor medicali din Italia. Italienii au dispus producţia unor echipamente mai sofisticate, iar toate vor purta emblema companiei.
Astfel, angajaţii spitalelor din Bologna vor purta curând măştile produse de Lamborghini, cu logo-ul companiei aplicat pe ele. Pentru producţie au fost reamenejate şi reutilate câteva încăperi de la uzina companiei, iar în procesul de producţie sunt implicaţi angajaţii de rând Lamborghini, specializaţi pe producţia elementelor de interior ale maşinilor, în timp ce producţia de automobile a fost stopată.
Capacitatea de producţie este de circa 1,000 măşti pe zi, toate acestea urmând să fie donate gratuit angajaţilor din sistemul medical italian. Pe lângă măşti, Lamborghini va produce zilnic câte 200 viziere utilizând imprimante 3D. Departamentul de Ştiinţe Medicale şi Chirurgicale din Italia va superviza omologarea echipamentelor produse de constructorul de supercar-uri, astfel încât acestea vor corespunde standardelor de calitate prevăzute legal.
Amintim că Italia este al doilea cel mai afectat stat din lume, după SUA, de pandemia de coronavirus Covid-19. La ora actuală în ţară au fost înregistrate 110,820 cazuri de îmbolnăvire, infecţia cauzând 13,211 decese omeneşti. Autorităţile au raportat că 16,847 persoane au fost vindecate până în prezent.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (11 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter