Legendarul BMW M5 E34 în stare tehnică bună se vinde în Germania! Este justificat acest preţ?

1 Aprilie 2020, 17:11
Denis Godorozea
Un dealer de automobile clasice din Germania a postat pe un site de anunţuri auto un exemplar BMW E34, atât de îndrăgit şi în ţara noastră, dar într-o versiune cu totul specială, legendară! Or acesta este un BMW M5, produs în 1989.
Exemplarul din imagini a aparţinut până în 2016 unui locuitor al Elveţiei, iar ulterior a ajuns în posesia celui de-al doilea proprietar, care ulterior a şi vândut automobilul showroom-ului din Germania. Timp de două decenii sedanul de performanţă a parcurs 85,500 kilometri, însă este în continuare într-o stare tehnică perfectă. Vânzătorul menţionează că maşina nu a fost implicată în accidente rutiere şi majoritatea suprafeţelor caroseriei sunt acoperite încă de vopseaua originală. Ultima deservire tehnică a fost realizată recent, 500 kilometri în urmă, şi l-a costat pe proprietar 8,500 euro.
Afară de cele menţionate sedanul din imagini mai este bine echipat, cu sistem de climatizare automatizat şi reglaje electrice pentru oglinzi, geamuri şi scaunele faţă. Maşina va fi livrată cu întreg pachetul de acte şi instrumente originale livrate de cei de la BMW la momentul achiziţiei acum peste 20 de ani. Preţul bijuteriei este, însă, pe măsură — chiar şi cu peste 85 mii de kilometri parcurşi aceasta costă acum 40,900 euro.
BMW M5 E34 are sub capotă benzinarul de 3.6 litri, cu 6 cilindri în linie, capabil să dezvolte 316 CP şi 360 Nm cuplu maxim, distribuit prin intermediul cutiei manuale cu 5 trepte pe puntea spate. În ipostaza respectivă sedanul de performanţă este capabil să accelereze până la 100 km/h în 6.3 secunde, având o viteză maximă de 250 km/h.
0
5,823
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!