Liqui Moly va oferi ulei de motor în valoare de 3 milioane euro gratuit serviciilor de urgenţă germane

23 Aprilie 2020, 15:09
Denis Godorozea
Compania Liqui Moly va oferi un suport în valoare de 3 milioane euro serviciilor de asistenţă medicală urgentă din Germania sub formă de uleiuri de motor, absolut gratuit. Anunţul a fost făcut de şeful companiei, Ernst Prost, care a declarat că în condiţii de pandemie, când vehiculele serviciilor de urgenţă sunt exploatate la greu, acestea pot ceda în caz că nu sunt deservite corespunzător.
Anterior Prost anunţa un suport în valoare de un milion euro, însă acum a luat decizia de a mări cantitatea produselor livrate până la o sumă echivalentă cu 3 milioane euro. De altfel, produsele vor fi oferite nu doar serviciilor de asistenţă medicală urgentă, ci şi pompierilor şi poliţiei, în special în contextul în care pe fundalul pandemiei multe companii şi-au sistat activitatea, iar maşinile angajate în serviciile de urgenţă nu prea pot fi deservite corespunzător şi la timp.

Cei del a Liqui Moly speră că datorită acestei donaţii automobilele serviciilor de urgenţă nu vor rămâne în drum din cauza defectelor la motor. Ulterior cu asemenea donaţii compania va veni în ajutorul Regatului Unit şi Venezuelei. Mai mult de atât, conducătorul companiei a renunţat în totalitate la salariul său pe perioada pandemiei dar a mai dispus ca fiecare angajat să beneficieze de ajutor financiar de 1,500 euro.
0
1,256
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!