Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mai arătos decât un GTI? ABT Sportsline lansează primul pachet de tuning pentru VW Golf 8

2 Aprilie 2020 - 14:06
Denis Godorozea
Atelierul bavarez ABT Sportsline a pregătit un prim pachet de tuning pentru cea de-a opta generaţie Volkswagen Golf. Ca pentru prima experienţă, tunerii nu au exagerat prea mult cu performanţele şi agresivitatea, însă ulterior vor diversifica oferta pentru fanii Golf-ului, or hatch-ul german tocmai s-a ales cu primele versiuni de performanţă GTI, GTD şi GTE. Care arată mai bine?
ABT Sportsline este specializat pe modificarea modelelor din întreg portofoliul Volkswagen Group, prin mâinile tunerilor ajungând modele cu emblemele Volkswagen, Audi, SEAT şi Skoda. Tunerii amintesc, însă, că mereu în istoria celor două companii un loc special l-a avut Golf-ul, iar ABT Sportsline au lansat pachete de modificări pentru toate generaţiile Golf. A venit rândul şi celei de-a opta acum.
Pentru noul hatch compact cei de la ABT au ales să aplice modificări la nivel de suspensie, cu o gardă la sol micşorată cu până la 30 mm datorită noilor arcuri. Cel puţin aceste modificări vor duce la o receptivitate mai bună a volanului şi acţiunile şoferului, Golf-ul urmând să fie mai stabil şi mai savuros în viraje. Bineînţeles, o suspensie coborâtă oferă maşinii şi un aspect mai dinamic, accentuat în cazul exemplarului modificat de ABT cu jantele originale de 19 sau 20 ţoli de 3 tipuri: ABT ER-C, ABT FR-C şi ABT Sport GR.
Deocamdată aici se limitează primele modificări pregătite de tuneri pentru Golf 8, însă compania susţine că aceasta este abia o părticică din programul mai amplu pregătit pentru bestseller-ul german. În vara acestui an tunerii vor lansa pachete de performanţă pentru propulsoarele clasice pe benzină şi motorină, cel mai probabil prin lansarea unităţilor de control pentru motor.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (4 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter