Noi planuri pentru Formula 1: sezonul 2020 ar urma să înceapa în vară în Austria

21 Aprilie 2020, 09:18
Denis Godorozea
Organizatorii şi echipele din cadrul Formula 1 au stabilit un plan prealabil pentru începutul sezonului 2020. Potrivit noilor informaţii, prima cursă a sezonului ar urma să înceapă la data de 5 iulie în Austria — autorităţile statului european au dat acordul pentru desfăşurarea cursei la data respectivă, însă cel mai probabil spectatorii nu vor avea acces pentru a vedea cursa, urmând să fie stabilită doar transmisiunea LIVE pe ecranele TV.
Astfel, sezonul 2020 va fi deschis cu cursa de pe circuitul Red Bull Racing, iar ulterior va continua cu alte trei curse pe circuitul de la Silverstone, toate trei fără spectatori. Potrivit organizatorilor, noul plan de desfăşurare a competiţiilor va minimiza călătoriile echipelor, or 7 echipe au sediul în Marea Britanie. Cursele de la Silverstone vor avea loc pe parcursul a patru săptămâni, însă deocamdată nu a fost stabilită o dată exactă pentru acestea. Presa occidentală anticipează că circuitul de la Silverstone va găzdui Formula 1 în luna iulie — începutul lunii august 2020.
Amintim că mai devreme organizatorii s-au văzut nevoiţi să anuleze mai multe curse din sezonul 2020 al Formulei 1, fiind amânate cursele din China, Australia, Bahrain şi Vietnam.
0
1,496
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!