Novitec a pregătit modificări pentru McLaren Senna: tunerii au stors peste 900 CP din motorul supercar-ului

15 Aprilie 2020, 17:34
Denis Godorozea
Atelierul german de tuning a pregătit un pachet savuros de modificări pentru supercar-ul McLaren Senna. Tunerii au reuşit să stoarcă din propulsorul V8 încă peste 100 CP şi au îmbunătăţit caracteristicile dinamice. Nu a fost omis nici aspectul exterior.
McLaren Senna este unul dintre cele mai performante modele create de constructorul britanic vreodată. Supercar-ul exclusiv este echipat cu un benzinar V8 biturbo de 4.0 litri, capabil să ofere 800 CP şi să propulseze maşina de la 0 până la 100 km/h în 2.8 secunde, în timp ce repriza 0-200 km/h are loc în 6.8 secunde.
Tunerii de la Novitec şi-au propus să îmbunătăţească aceste caracteristici şi anunţă că au reuşit să stoarcă din propulsorul supercar-ului 902 CP şi 888 Nm. Acest surplus de putere a dus la micşorarea timpului necesar pentru accelerări cu 0.1 secunde pentru repriza 0-100 km/h şi cu 0.3 secunde pentru repriza 0-200 km/h. Îmbunătăţirile pot fi obţinute graţie noii unităţi de control al motorului, dar şi noului sistem de evacuare.
Pe lângă cele menţionate, McLaren Senna modificat de Novitec se va distinge de modelele de serie prin jantele originale dezvoltate în cooperare cu Vossen, dar şi o serie de accesorii pentru interior, disponibile la comandă individuală.
Clienţii nu vor putea, însă, comanda un supercar modificat direct la atelierul de tuning, or pentru Senna a fost anunţat un număr limitat la doar 500 exemplare, toate fiind rezervate încă până la debutul comercial al modelului. Astfel, maşina din imagini aparţine deja unui client, care a şi solicitat pachetul de tuning, iar viitorii proprietari vor livra individual maşina tunerilor. Preţul modificărilor nu a fost anunţat.
0
1,905
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!