Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premii de aproape 10 mii de euro pentru angajaţii de rând Porsche

10 Aprilie 2020 - 12:13
Denis Godorozea
Porsche se numără printre constructorii auto care aleg să-şi motiveze angajaţii de rând prin bonusuri anuale, calculate pe baza performanţelor şi reuşitelor obţinute de companie în decursul unui an calendaristic. Mai devreme cu astfel de anunţuri au venit cei de la Daimler şi Volkswagen, însă nici unul dintre cei doi constructori nu oferă bonusuri la fel de generoase precum Porsche.
Porsche a încheiat anul 2019 cu un succes remarcabil: compania a înregistrat o creştere a vânzărilor de circa 10%, reuşind să comercializeze pe parcursul anului trecut peste 280 mii automobile la nivel global. Veniturile companiei au fost de circa 28.5 miliarde euro, în creştere cu 11% comparativ cu anul 2018.
Astfel, conducerea companiei a calculat suma bonusurilor oferite angajaţilor pentru aceste performanţe dintr-o parte a profitului obţinut pe parcursul anului trecut. Conform calculelor, fiecare angajat urmează să fie remunerat cu câte 9,700 euro în plus la salariul obţinut. Din această sumă 9,000 euro sunt alocate pentru performanţele reuşite pe parcursul anului trecut, în timp ce suma rămasă de 700 euro este o contribuţie specială pentru contul de pensii.
În acelaşi comunicat Porsche şi-a îndemnat angajaţii să contribuie la lupta împotriva pandemiei de coronavirus Covid-19. CEO-ul a propus angajaţilor să doneze mijloace băneşti către programul Porsche aid şi să se alăture, astfel, donaţiilor de 5 milioane euro anunţate mai devreme de constructorul din Stuttgart pentru combaterea pandemiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter