Prima imagine oficială cu noul VW Tiguan facelift! SUV-ul a atins borna de 6 milioane unităţi produse

17 Aprilie 2020, 11:27
Denis Godorozea
Volkswagen are un motiv de sărbătoare — Tiguan a atins borna de 6 milioane unităţi produse în cele 3 generaţii până în prezent. Cu această ocazie constructorul a publicat o primă imagine oficială care dezvăluie partea frontală a versiunii facelift Tiguan, care se pregăteşte de debutul mondial în următoarele luni.
Actualul Volkswagen Tiguan

Tiguan este unul dintre cele mai de succes modele din portofoliul actual Volkswagen. Apărut pentru prima dată în 2006, crossover-ul se află acum la cea de-a treia generaţie, cu care a reuşit să depăşească borna de 6 milioane unităţi produse şi comercializate la nivel global. Gama de motorizări este extrem de vastă acum, iar germanii planifică să diversifice oferta în segmentul modelului cu versiuni tot mai noi, inclusiv una de performanţă, Tiguan R, dar şi varianta facelift, care urmează să fie lansată în câteva luni.
Volkswagen Tiguan facelift. Prima schiţă oficială

Deocamdată nu se cunosc prea multe informaţii despre metamorfozele prin care va trece Tiguan odată cu actualizarea de mijloc de carieră, însă aspectul exterior va simţi modificări consistente, după cum sugerează prima imagine de teasing. Tiguan facelift va beneficia de o bară de protecţie frontală revizuită, calandru şi faruri noi — crossover-ul va căpăta un limbaj stilistic mai apropiat de cel al noului Golf.
0
2,794
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!