Ruşii pregătesc o actualizare pentru versiunea de offroad Lada 4x4 Bronto

14 Aprilie 2020, 14:07
Denis Godorozea
Pentru prima dată Lada 4x4 Bronto a fost lansată acum 3 ani, însă istoria versiunii speciale de offroad începe cu mulţi ani mai devreme, când atelierul Bronto a dispus lansarea unei serii limitate de SUV-uri speciale pe baza Lada 4x4, denumite Lynx. Însă după falimentul atelierului, ideea a fost preluată de uzina AvtoVAZ, care a lansat pe piaţă versiunea 4x4 Bronto în 2017. Acum maşina se pregăteşte de o actualizare majoră, care va fi lansată în vara acestui an.
Nu se cunosc care vor fi modificările aplicate versiunii actualizate Bronto, însă presa rusească anticipează că uzina ar pregăti modificări la nivel de suspensie pentru performanţe mai bune pe teren accidentat, dar şi modificări minore la interior, care să sporească nivelul de confort. De altfel, modificări similare au fost lansate versiunilor standard Lada 4x4 la finalul anului trecut.
Lada 4x4 Bronto se distinge de nivelele standard de echipare printr-un pachet decorativ exterior mai special, care să accentueze posibilităţile sporite în offroad. Maşina este echipate cu un set de anvelope speciale, mai rezistente şi mai funcţionale pe teren greu accesibil, iar garda la sol este mărită până la 240 mm. Motorizarea clasică de 1.7 litri cu 83 CP va fi, însă, neschimbată chiar şi pentru noua variantă Bronto.
0
4,089
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!