Skoda Moldova propune igienizarea sistemului de aer condiţionat. Tot mai actual în contextul pandemiei!

13 Aprilie 2020, 17:17
Denis Godorozea
Skoda vine cu o ofertă actuală în contextul pandemiei de coronavirus, criză care a responsabilizat societatea la nivel mondial în ceea ce priveşte igiena şi măsurile de prevenire a infectării. O metodă de a spori siguranţa fiecărui dintre noi, în special la bordul automobilului, este igienizarea sistemului de aer condiţionat de la bord.
Prezent pe majoritatea absolută a automobilelor contemporane, sistemul de climatizare a devenit o parte indispensabilă pentru toţi în timpul călătoriilor. Însă pentru prevenirea infecţiilor şi pentru a savura mereu din aerul proaspăt sistemul necesită întreţinere profesionistă, or în caz contrar poate deveni un mediu de răspândire a bacteriilor sau chiar să provoace defecte tehnice.
Skoda Moldova precizează, că mediul umed de la interiorul sistemului de climatizare permite bacteriilor, ciupercilor şi mucegaiului să se dezvolte. Astfel, sistemul de aer condiţionat prost întreţinut poate acutiza sau provoca probleme respiratorii. Procedura propusă de cei de la Skoda, însă, promite înlăturarea bacteriilor şi altor tipuri de infecţii de la interiorul sistemului până la 99.9% graţie igienizării cu ozon, iar în urma procedurii cei de la bord nu vor fi supuşi unor riscuri adiţionale precum în cazurile în care sistemul este supus dezinfectării chimice.
Pentru a beneficia de această procedură Skoda Moldova invită clienţii să apeleze la numerele +373 22 406 250 sau +373 783 00 646, fie la adresa de email info@skoda.md pentru programare prealabilă. Amintim că Skoda oferă pe perioada carantinei un serviciu nou, care prevede transportarea automobilelor clienţilor la service de către angajaţii companiei.
1
1,623
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!