Skoda va relua producţia de luni la cele trei uzine din Cehia

24 Aprilie 2020, 15:08
Denis Godorozea
Se pare că industria auto europeană revine treptat la normalitate — săptămâna trecută mai mulţi constructori auto au dispus reluarea activităţii la uzinele din Europa, printre care Volkswagen şi Volvo, acum Skoda a venit cu un anunţ similar, urmând ca cele trei uzine din Cehia să pornească liniile de producţie începând cu ziua de luni, 27 aprilie 2020.
Totuşi, există încă riscul de infectare, or pandemia nu a fost eliminată complet din Europa, iar astfel cehii au anunţat măsuri de siguranţă speciale pentru reînceperea activităţii. Uzinele sunt dotate cu dezinfectanţi speciali, iar angajaţii vor fi obligaţi să poarte măşti pe întreaga durată a zilei de muncă. Bineînţeles, echipamentele vor fi oferite de angajator.
De menţionat, că autorităţile statelor europene au au relaxat măsurile de restricţionare a circulaţiei în contextul pandemiei de Covid-19. Cehia se enumeră printre statele cel mai puţin afectate de pandemie din Europa, la ora actuală în ţară au fost confirmate 7,188 cazuri de infectare. Cel mai afectat stat european rămâne a fi Spania, unde sunt confirmate aproape 220 mii cazuri de infectare.
0
2,034
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!